HaTy CuMeL :)

Movie Review | Hotel Transylvania

Assalamualaikum !

so, hari nie lea nak wat review untuk satu movie animasi ataupun lebih pada kata kasarnye katun..
nape katun? nape tak cerita seram ke, cinta ke... ehem, citer katun lagi best! haha..
ok2, back to the story,...


Jom kite review ~ Selamat datang ke Transylvania Hotel, resort mewah Dracula lima kepentingan, di mana raksasa dan keluarga mereka boleh hidup sehingga ia bebas daripada campur tangan daripada dunia manusia. Tetapi di sini ada sedikit fakta yang perlu diketahui tentang Dracula; dia bukan sahaja Putera Kegelapan, dia juga ayah. Untuk memberi perlindungan kepada anaknya, Mavis, dia merancang sesuatu untuk menghalang manusia untuk sampai ke hotel tersebut. Tetapi sesuatu telah berlaku dan menyebabkan seorang manusia berjaya sampai ke hotel tersebut. Nak tau siapa? kenalah tengok citer dia.. hehe..

fully review after tengok citer nie, ok...i give 3 star !! 
ok, citer memang best ! kelakar habis ! korang g tengok tauu !!
before that, nie la barisan "pinjam suara" untuk dalam citer Hotel Transylvania.


actually, i love Adam Sandler ! :D

2 comments:

  1. owh...ada kat cinema ker skrng nie. cam best crita2 cam nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ade dah, baru keluar.. g la tgk, best !

      Delete