HaTy CuMeL :)

Kembali setelah di BAR !

Assalamualaikum.

waah ! dah berhabukk dah blog lea..
ffuuhh ! fuuhh! 
eh ! bukan fuhh awal yang kat TV3 tuu tauu.
fuhh konon2 nak tiup habuk la tuu..


so, now lea kembali setelah di bar !!
ape? lea di BAR ??
bar mane? bar club tu ke?
uhuk ! uhuk ! sesungguhnya lea tak jejak bar tuu..
nie bar lain..
bar tak boleh berblogging..
kenape kahh?
haaa..
macam nie ceritanyaa..
-
-
-
-
lea baru abes exam.
tu sebabnye..
haha..
lea nak tumpu perhatian dalam pelajaran..
evendoe membuak-buak rase nak berblog..
tapi terpaksa ketepikan sebab karier sebagai seorang student..
wah wahh..
dah macam artis-artis jawab soalan plak..

now lea cuti semester !
yeahh !
holiday holiday !
disebabkan lea dah cuti..
lea nak buat ape yang lea nak buat sangat..
nak buat ape??
first , belaja masak ! tggu lea jadi masterchef ! then lea masak masak untuk korang haha...
second, belajar main gitar ! sesungguhnya dah lame nak blajar.. tp takde mase..so, now masenye.. just untuk suke2..
third, atas pemintaan kawan-kawan lea, dyeorang suruh lea nyanyi untuk dyeorang..dah siap dyeorg listkan dah.. hoo..i must improve my vocal..
forth, lea nak buat sudut kreatif kat blog nieh ! kraf tangan, contoh macam kad and so on.

so, kawan-kawan lea ! 
doakan le leh penuhi mase-mase yang terluang niee ea..
sesungguhnye nie ape yang lea nak buat..
so, support me keyh !

haa. sebelum terlupa..
lea nak ucapkan 
"SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA"


2 comments: