HaTy CuMeL :)

EXAM ?? OMG !

Assalamualaikum..
Salam sahabat !

nampakk tak tajuk entry lea?
nampak tak? nampak tak??
taw tak ape maksudnye??
maksudnyee..


waaaaa ! lea nak final exam dah !
kalau tolak, cuti, tido, makan, borak-borak, jalan, basuh baju, borak lagi, nyanyi, borak lagi..
silap-silap tak sampai seminggu pun !
erk ! aktiviti borak nampaknye kene kurangkan la ye..
sbb, mcm banyak borak jee..
but..
it's hard !!
okey, silent !!
sekejap je lea rase study semester niee..
pejam celik, kenyit-kenyit mate,
dahh nak final..

nak taw tak, bile FINAL EXAM nak dekat, 
lea jadi macam niee..


ha ! nampak tak?? so korang taw tak kenape lea jadi mcm tuu?
sbb..


haa.. sebab kepala otak lea dah jadi macam niee.. !
korang tengok pun mesti peningkan..
then, bile otak lea jadi macam nie..
lea jadi..


erkk ! tuu bukan lea.. adekah lea mcm tu jugak?? ahh ! tak mungkin!tak mungkin !!
tapi roomates lea kap, time exam.. lea jadi mcm tuuu... hampeh !
nak taw sebab pe lea jadi mcm tu?? 
sbb..


nampak tak betape tebalnye bukuu.. even 5 subjek jee???
tuu baru accounting dan audit.. 
blom lagi business com , Accounting information system ngan taxation..
sure boleh muntah !!
jadual mcm ne lak nak study banyak cmtuu??


tp nasib baek laa jadual exam xla pack sangat..
kire leh bawak bincang agy laaa..
erkk ! abaikan notes2 yang tak masuk akal tu eaa..

ape2 punn..
i must say yang..
LEA KENE STUDY HARD !!!
hehe..
okey guyss..
doakan lea untuk final exam t ea!
and..

HAHA.. exam pun belomm..
tp dah sebut sal END !
hehe..
okeyy ! sape2 yang final gakk..


12 comments:

  1. waaaa gud luck!!!! hehehe..ku pun pening kpla jgak time exam...

    ReplyDelete
  2. hehhe.. thanks !! siyes pening =.='

    ReplyDelete
  3. selamat study dan berjaya ye

    ReplyDelete
  4. waahhh.. gd luck dear. semoga berjjaya dalam segala bidang study yg u hadapi.. AMIINNN..

    ReplyDelete
  5. @syafiqabdshukor : thanksss!! yeahh .. sure..

    ReplyDelete
  6. @si manis butterfly : thanks sayang !

    ReplyDelete
  7. hahahaha same lah kita mok..
    chaiyok2 la yer

    ReplyDelete
  8. @amalina : haha.. gudluck kat kau gak mokk !

    ReplyDelete