HaTy CuMeL :)

mempraktikkan diri dan UTC??

Assalamualaikum..
salam sahabat !

haaa, hari nie genap 3 minggu lea berpraktikal dan mempraktikkan diri dalam dunia kerjaya nie..
Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan baik dan lancar..
ha? lea praktikal buat pe je??
lea diberi tugasan buat audit report dan juga cukai..
Alhamdulillah, kawan-kawan kat sini banyak membantu dan baik2 belake..
hehe..
ha ! by the way..
esok ade UTC kat melaka..
katenye "JANJI DITUNAIKAN"
waa..
mcm best je..
lea pun nak gi jugak, nak tau ape yang ade..
kot2 boleh menjana pendapatan masa hadapan ke..
so, korang yang free2 esok, dtg lah Melaka..
kat Hang Tuah Jaya..
alaa.. dekat Hang Tuah Mall tuu..
hey heyy.. PM kite pun ade sekali tau kat sane..
untuk merasmikan UTC tu..
so, ape lagii..
jom lah,
sambil-sambil pergi UTC tu,
sambil-sambil lah melawat Melaka..

ape-ape pun, boleh refer kat sini..

1 comment:

  1. err. esok bz, masih exam di utem! haishhh..

    ReplyDelete