HaTy CuMeL :)

STRESS !

assalamualaikum..
salam ramadhan !

hari nie hari STRESS sekampus !
nak taw kenape lea STRESS  sangat hari nie?
nak taw bape lame lea STRESS ?
nak taw macam mane lea STRESS ?
-
-
-
tiap - tiap pagi lea akan cakap ~ ^

then..
buat mase nie hari-hari lea...
-
-

orang kap..
tak elok stress-stress..
nnt boleh jadi gile..
macam nie..


erkk?
yekee?
tapi..
law tak stress pun lagi gile..
kawan lea kap lea asek masam jee..
erkk..
and kawan lea tanye ..


apee lea jawab ?

btw
nak taw nape lea stress??

1 - fon lea HILANG ! waaa~ nak nanges daa.. 2 hari da cari tak jmpe..adakah besar kemungkinan DICURI?? T_T

2 - assingnment pasal ENRON! pening laaaaa nak bace ..kene refer 25 reference ! habes buku kat library lea bace ~

3 - asek clash class je ! macam mane nak g kelas T_T
kelas mane yang lea nak g? err..!#^%@^!*

4 - disebabkan cube mengurangkan kos hidup demi BERJIMAT untuk raye nanti.. tak nak topup broadband ! jadi g la blok pentadbiran online gne wifi~ (cam belagak je cakap)
tapi line wifi buat hal..! asek DISCONNECT je!

tapi disebabkan bulan Ramadhan yang mulia nie..
SABAR~
SABAR~
aihh...leaa..SABAR~
jadi dengan berkat kesabaran..dapat la lea update blog lea niee..
dari line yang asek DISCONNECT jeee...
alhamdulillah...~
ape-ape punn..
kawan-kawan jangan stress- stress keyh!
sentiase SENYUM ~
and selamat berbuke ye nanti !

4 comments:

  1. stress kann? macam tuu la lea stress.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. arghhhh!!!!
    stress bangat!!!!....hehe

    ReplyDelete
  3. haha.. stress kann naim ! ggrr..hehe

    ReplyDelete