HaTy CuMeL :)

SEGMEN SaHuR..! ooOO SaHuR..!

assalamualaikum..
salam Ramadhan..!
waahh..
semua bersemangat nampak puasa hari nie..
heee..jangan teringat makanan suda..
ingat taw..!
 NO FOOD!!
so hari ni lea nak buat segmen!
senang jee..

1. Tajuk entry.. SEGMEN SaHuR..! ooOO SaHuR..!
2 . korang letakkan gambaq NO FOOD yang kat atas tuu..^ dan linkkan kat blog lea..
3- perlu ke follow? terpulang kat korang nak follow ke takk..:)
4- story sikit sal pengalaman korang bersahur..contoh macam citer lea kat bawah nie..!
5. letak link korang kat ruang komen lea keyh ! 
6- SELAMAT BERPUASA ^^


entry lea hari nie..
nak citer sal..
MEMORI MASA BERSAHUR!
waahh...
mesti law citer sal sahur nie..
korang semua mesti banyak citer melucukann..
lea teringat mase lea darjah 5..
ibu kejut sahur..
lea bangun dengan semangat dan jayanya walaupun ngantok laa ya amat..!
lea ta ingat la pulak lea makan ape mase tuu..
mule-mule..
mate besaq gedabak haa..
thenn taw-taw je la law ngantok..
makin lame, makin kecik..
last skali tengah minum milo panas..
lea boleh tertido!
taw tak cane lea leh tertido?
lea sangkut gigi lea kat mulut cawan tuu..
haha..!
lame ouhh!!..
sampai ibu tetibe kejut..
kap nak abes imsak!!
copek- copek lea minum habeskan air tuu..
padahal baru pukul 5 pagi..!
agak-agak..
ade lah kot macam nie..


haha..!
ape-ape punn tu la pengalaman bersahur...
so ape pengalaman bersahur korang??
mehh..kongsi mehh..!

4 comments:

  1. done follow sini.. check sini.. pengalaman best sahur.. haha..

    ReplyDelete
  2. hehe..cm ta cye kann..lea pun ta pasan sebenarnye =.='

    ReplyDelete