HaTy CuMeL :)

"Segmen Clara : Best Firend"

assalamualaikum..
waahh~
gud morning all :)

hari nie mood lea untuk join segmen and contest!
yey!
 so, pagi niee kami para blogger nie terutama lea nakk laa join..
segmen yang dibuat oleh Clara Rella..
iaiti BEST FRIEND :)


kene cerita pasal best friend?
law nak citer sampai habis puasa tak abes citer lagi..hehe
gurau jee..

ok2..
sekarang best friend lea semua menuntut kat IPT yang same, kelas yang same, kos yang sama, semester yang same, umur yang same, rumah yang same, bilik je lain2..hehe..
kami digelarkan sebagai TRIPLE L & U!
nak tau sebab ape?
lihat ini...
LEA
LILY
LYZA 
UMMU
see..hehe
kami berasal dari lain2 tempat..lea asal melaka, lily asal batu pahat, 
lyza asal N9 and 
ummu asal Muar.
sesungguhnya kami amatlah sempoi..dan sedikit giler2..tipu la sikit..memang giler punn~..
kadang-kadang classmate kiteorg pun pening tengok perangai kami-kami nie yang tak reti berhenti gelak..adee je bende yang nak digelakkan (hellow! xdekene mengene dengan mengumpat,mengata,mengayam ketupat,buat kueh..sume takde)
law hang out mane-mane sume same-same..
(lorhh..sume benda nak same)
best giler laa kawan ngan mereka-mereka nie..
sebb mereka-mereka nie amatlah sporting~
mereka-mereka nie laa tempat mengadu nasib serta mengadu segala hal yang boleh mengadu yang tak melibatkan aduan kat balai polis..haha
untunglaa ade tempat mengadu~
harap-harap kami bersahabat hingga akhir hayat :)

quote yang lea pilih >>
DONE :)




3 comments:

  1. hi lea,, sy dtg dr segmen yg sme,, jmput dtg blog sy ye..
    http://tirana91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hyep ! deqja pown ade join segmen ni :) sj jalan3 ~

    jmput datang jalan2 jugak

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2011/07/segmen-clara-best-friend.html

    ReplyDelete
  3. hey.. saya pown dari segmen yg sama.. feels free come to my site.. intadalamhatijanganbagimati.blogspot.com

    ReplyDelete